En förkylning

Som ni vet har jag varit sjuk i knappt en vecka nu, visserligen bara en vanlig förkylning, men eftersom jag redan är svag i förväg så slår det verkligen ut mig totalt. Folk undrar säkert vilken jäkla pipsill man är och jag har flera gånger mött folk som tror att man överdriver. Men det viktigaste är ju att jag och min familj och mina vänner vet vad det handlar om. Men idag har jag mått mycket bättre, men jag vet ju också att efter en vecka sjuk följer ett par veckor med extra svaghet. Det är iaf så att jag behöver hjälp när jag är sjuk, och det innebär för mig att svälja min stolthet och be om hjälp. Det känns så jävla skit att behöva be sin mamma eller sin pappa om de kan komma med mat, eller om de kan handla, eller om de kan diska. Det är små saker som jag vet inte är någon big deal för dem och jag vet att de gör allt för mig! Men ändå tar det emot att fråga. Nu är det ju så att jag inte behöver be mamma och pappa så ofta, för vet de att jag är sjuk så vet de ju också vad det innebär.
Att jag behöver hjälp är också orsaken till varför min vistelse i Jönköping inte blev så lång som jag hade hoppats på, jag flyttade hem igen för att jag faktiskt inte klarar mig själv i vissa situationer.

Idag är ju också dagen då en månad av mys börjar, första advent inbjuder ju till mys i stugan med levande ljus, lussebullar, pepparkakor, glögg, julmust eller vad man nu önskar! Jag kan erkänna att jag är ingen sådan som byter gardiner å ställer upp femtioelva tusen tomtar överallt, i år har jag inte ens satt upp min ljusstake i förnstret och det har jag gjort av den enkla anledningen att jag tycker det är onödigt med tanke på miljöaspekten, jag menar tänk så mycket energi i form av ström som vi förbrukar denna månaden, nä då håller jag mig hellre till levande ljus, och adventsljustake har jag allt! Sen ska vi ju faktiskt resa till andra sidan jorden den 19:e så vi är ju inte hemma till jul, så då är det kanske inte så kul att pynta upp. Men visst är det myyysigt när andra gör det!

Hoppas ni har en helmysig kväll!
Love